window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

Vooraankondiging ‘Mount GOP’

Mount GOP

GOP2025 programmering

Gecombineerde Opleidings Plaats

De opleiding tot GZ psycholoog komt steeds meer ook in de Ouderenzorg in de belangstelling te staan. Duizenden master opgeleide Psychologen zijn beschikbaar om een volgende stap te maken op weg naar een BIG-geregistreerd beroep waarbij men als GZ psycholoog in de rol van regie- en/of hoofdbehandelaar een plaats verwerft binnen het duurzame medische zorg beroepsdomein in Oudergeneeskunde.

In de praktijk zijn er enorm veel opleidingsmogelijkheden die niet of onvoldoende benut kunnen worden, omdat we veelal nog alleen blijven opleiden (instellingserkenning).

Het kan echt anders met het GOP concept (https://gop2025.nl) waarin door krachten-bundeling er een enorme verrijking van de PIOG opleiding gerealiseerd kan worden.

Met het reisprogramma ‘Mount GOP’ waarin we een interactieve Webinar-reeks over de GOP verhalen zodat ook voor jou dit concept hanteerbaar en bovenal toepasbaar wordt in je eigen leer- en werkomgeving binnen jouw regio!

Het Webinar programma is klaar. Kijk voor het programma ook op www.gop2025.nl/aanbod

Samen kunnen we meer bereiken.
Ga je ook mee op deze GOP-reis?
Tot binnenkort bij de GATE!

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant