window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

Vacature GZ Psycholoog ouderenzorg

Vacature GZ Psycholoog ouderenzorg

Ben jij een ondernemende GZ-psycholoog die als praktijkopleider ook gaat bijdragen aan innovatieve samenwerking in de Achterhoek?

Goede zorg vraagt om een brede aanpak en visie op de toekomst. Marga Klompé werkt hierin nauw samen met anderen in de regio Achterhoek. GZ psychologen spelen een belangrijke rol in toekomstbestendige ouderenzorg. Daarom realiseren wij in de Achterhoek een gezamenlijk opleidingstraject (GOP).
Het GOP is een nieuw en nog onbekend concept in Nederland, waarbij 7 organisaties (1 GGZ, 1 ziekenhuis, 1 VG en 4 VVT instellingen) een gezamenlijke erkenning voor de GZ opleiding hebben.
Dit vernieuwende initiatief vraagt om bezielende leiding en coördinatie.

Ook dat doen we samen in de Achterhoek. Iedere instelling levert haar deel.
Vanuit Marga Klompé bieden we de regionale praktijkbegeleiding.
Voor deze rol is een vacature ontstaan, die wordt uitgevoerd in combinatie met het werk als GZ psycholoog binnen Marga Klompé.

Over jou als GZ-psycholoog in de Ouderenzorg

De ontwikkeling van zorg en behandelingen vraagt om multidisciplinair samenwerken. Daar wil je graag aan bijdragen en dat verder vormgeven. Als GZ-psycholoog werk je zelfstandig en behandel je psychische stoornissen, psychische aspecten van lichamelijke problemen en leer je cliënten omgaan met aandoeningen. Je bent een enthousiaste psycholoog die overkoepelend te werk gaat, en daarnaast oog voor detail houdt. Het lijkt jou een mooie uitdaging om met verschillende collega’s bestaande uit ambitieuze junior/senior professionals samen te werken in een multidisciplinair team. Je bent niet bang je mening te uiten en gaat graag op analytische en accurate wijze te werk. Je maakt vanuit tact en inlevingsvermogen gemakkelijk verbinding met cliënten, hun naasten en medecollega’s. Daarnaast kun je een mate van overredingskracht inzetten wanneer het nodig is. Je gaat integer te werk en werkt professioneel binnen de kaders van het beroepsgeheim van het NIP.

Als praktijkopleider in het gemeenschappelijk opleidingstraject voor GZ psychologen in de Achterhoek bewaak je de kwaliteit van de regionale opleiding en coördineert de activiteiten die in de regio nodig zijn in deze trajecten. We zijn erg trots dat in 2020 een opleidingstraject voor 6 GZ psychologen is gestart en ook in 2021 een opleidingstraject op de rol staat. We zoeken in jou degene die zorgt dat we de komende jaren als regio voldoende in kunnen spelen op hulpvragen voor GZ psychologen intramuraal en in de 1e lijn. Je werkt als praktijkopleider nauw samen met managers en werkbegeleiders in het GOP netwerk, de ouderenzorg, GGZ en mogelijk ook in de gehandicaptenzorg. De uitvoering van deze rol vraagt momenteel gemiddeld 12 tot 16 uur per week.

Daarbij zullen we in regionaal verband zorgen voor enige administratieve ondersteuning en samenwerking met opleidingsfunctionarissen van collega instellingen. Met deze functie als spil in het regionale netwerk heb je een mooie springplank voor je verdere ontwikkeling als je de ambitie hebt om je professionele kwaliteiten te combineren met innovatie en organisatorische taken.

Jij herkent jezelf in de volgende punten:

Je bent een generalist en ziet uitdagingen in uiteenlopende, veelzijdige problematiek;
Je hebt de ambitie om zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair samengesteld team;
Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
Je denkt in mogelijkheden, bent gepassioneerd en gericht op leren en ontwikkelen;
je hebt relativeringsvermogen en bent flexibel.
aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg.
een BIG registratie;
goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;

Bij voorkeur 5 jaar ervaring als GZ psycholoog bij voorkeur in de ouderenzorg en als werkbegeleider

– ondernemingszin en ben je gericht op innovatie
– kwaliteiten op het gebied van samenwerken in netwerkverband met verschillende organisaties zowel in de regio als met opleidingsinstituten
– plezier in het coördineren en organiseren van alle activiteiten rondom dit regionale project, zodat het netwerk uitgroeit tot een toekomstbestendig opleidingsmodel voor GZ psychologen.

Weet jij die veelzijdige uitdaging te combineren met een open en positieve mindset? Lees dan vooral verder.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Over de functie GZ Psycholoog ouderenzorg

– GZ-psycholoog ouderen psychiatrie
– salariëring conform cao en in overleg met kandidaat en werkgever
– 8% vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering
Fijne extra’s, zoals:
– een fietsplan
– korting bij sportscholen
– collectieve zorgverzekering
– arrangementen voor schadeverzekeringen

Heb je vragen?
Bel dan even met Marina Berg, tel. nr. 0657493816 voor informatie over de functie. Astrid ter Keurs (HR adviseur) beantwoordt je vragen over de sollicitatie via 06-13445076.

Wil jij deze vacature GZ Psycholoog ouderenzorg interessant?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 22 januari in via onderstaande sollicitatiebutton. Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.
De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Solliciteer via de website van Marga Klompé.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant