window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

Uitnodiging landelijke netwerkbijeenkomst | 16 november 2021

Verder bouwen in de regio aan Duurzame medische zorg

Uitnodiging landelijke netwerkbijeenkomst | 16 november 2021

Beste genodigde,

Twee keer per jaar organiseert Waardigheid en trots in de regio (WIR) een landelijke netwerkbijeenkomst Duurzame medische zorg waarbij de regionale V&V tafels hun ontwikkelingen en geleerde lessen presenteren. Graag nodigen wij je uit voor de landelijke netwerkbijeenkomst ‘Verder bouwen in de regio aan Duurzame medische zorg’ op 16 november van 13.30 – 17.00 uur.

Programma

Drie jaar geleden zijn organisaties in verschillende regio’s gestart om vanuit regionale samenwerking te komen tot nieuwe zorg- en opleidingsvormen zoals triage, gezamenlijke ANW, regionaal opleiden van Specialisten ouderengeneeskunde en GZ-psychologen en inzet van technologie. We maken de balans op en kijken vooruit. Wat hebben we geleerd, wat zijn kansrijke oplossingsrichtingen en hoe gaan de regio’s in 2022 verder.
Tijdens de netwerkbijeenkomst op dinsdag 16 november is er ook aandacht voor de koppeling tussen lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen, de positie van verschillende beroepsgroepen en domein overstijgend organiseren van zorg.
Bestuurders, beleidsmakers en het ministerie van VWS gaan met elkaar in gesprek: Wat is er nodig om de regionale ouderenzorg de komende jaren te versterken? Kortom, we stellen een inspirerend programma samen om je handvatten en inzichten mee te geven om verder te bouwen aan duurzame medische zorg voor ouderen.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, GZ-psychologen, orthopedagoog generalisten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, verzorgenden, bestuurders, managers en regionale programmamanagers en projectleiders.
Beleidsmakers van het ministerie van VWS, coaches van Waardigheid en trots in de regio en vertegenwoordigers van zorgkantoren zijn aanwezig voor het vertalen van de geleerde lessen naar landelijk beleid.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: dinsdag 16 november 2021
  • Tijd: 13:30 – 17:00 uur (exacte tijd volgt nog)
  • Locatie: online bijeenkomst 

Aanmelden

Meld je nu aan voor de netwerkbijeenkomst over duurzame medische zorg (deelname is kosteloos). Ongeveer een week voor de bijeenkomst krijg je een link toegestuurd. Het volledige programma komt in oktober beschikbaar.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Deel deze mail

De netwerkbijeenkomst is vast ook interessant voor jouw netwerk. Daarom willen wij je vragen of je bovenstaande informatie verder onder de aandacht wilt brengen door dit bericht door te sturen.

Graag tot 16 november!

Kijk op de website Waardigheid en Trots voor meer informatie.


Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant