window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

Programma ‘regionaal opleiden van GZ-psychologen’ (GOP) | 8 juni 2021

Home » Programma ‘regionaal opleiden van GZ-psychologen’ (GOP) | 8 juni 2021

Programma ‘regionaal opleiden van GZ-psychologen’ (GOP) | 8 juni 2021

Beste genodigde,

Op 15 maart jl. heeft u een uitnodiging ontvangen voor de online bijeenkomst over regionaal opleiden van GZ-psychologen (GOP) op 8 juni aanstaande. Graag informeren wij u over de inhoud van het programma en de sprekers.

Het ondersteuningsprogramma Waardigheid en trots in de regio is initiatiefnemer van deze bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst staat het gecombineerd opleiden centraal. Wat vraagt dit van het beleid? Hoe organiseer je een GOP? En wat is de rol van de praktijkopleider en de regionale begeleidingscommissie?

Marja Vink, klinisch psycholoog Zorgspectrum in Nieuwegein, spreekt tijdens de bijeenkomst over de complexiteit van het werk in de ouderenzorg, de kwetsbaarheid van de doelgroep en het belang van goed opgeleide psychologen. De kloof tussen vraag naar en beschikbaarheid van BIG-geregistreerde psychologen in de ouderenzorg neemt snel toe. Uitbreiding van opleidingsmogelijkheden in de ouderenzorg is dringend nodig. Een sector die ontwikkelingsperspectief biedt, trekt gemotiveerde en goede krachten aan en houdt ze vast!

Ook zijn er 3 workshops te volgen, klik hier voor meer informatie.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, beleidsmakers en geïnteresseerden uit het werkveld, zoals managers, (GZ)psychologen en praktijkopleiders.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor (GZ)psychologen.

Datum, tijd en locatie 

  • Datum: dinsdag 8 juni 2021
  • Tijd: 13:00 – 17:00 uur (exacte tijd volgt nog)
  • Locatie: online bijeenkomst

Aanmelden
Meld u aan voor de bijeenkomst Regionaal opleiden GZ-psychologen (GOP). Deelname is kosteloos. Ongeveer een week voor de bijeenkomst krijgt u een Zoom-link toegestuurd.

Deel dit bericht
De netwerkbijeenkomst is vast ook interessant voor uw netwerk. Deze informatie kunt u verspreiden, het is een open bijeenkomst.

Graag tot 8 juni!


Laat een reactie achter

  1. Jan Snijder 21 april 2021 at 12:17 am - Reply

    Wat mooi!

Ga naar de bovenkant