window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

Opleiden in de regio

Opleiden in de regio

De Ouderenzorg komt steeds meer in beweging vanuit regionale initiatieven om te komen tot duurzame medische zorg. In navolging van de Gecombineerde Opleidingsplaats (GOP) voor GZ Psychologen in Opleiding (PIOG’s) in de Achterhoek gaat nu ook de regio Apeldoorn-Zutphen met maar liefst 8-10 partners een traject starten om te komen tot een GOP-AZ. Een mix van opleidings- en/of stagepartners maakt deze leercarrousel tot een unieke leerreis voor PIOG’s. Zij hebben keuzeopties voor stages lopen in deelsectoren die passen bij de leervoorkeur van de PIOG. Inspirerende etagestages maken de opleiding tot GZ Psycholoog in de Ouderenzorg uitdagend en ondernemend.

Het handboek GOP 2.0 is nu voor iedereen beschikbaar en te downloaden met alle daarbij behorende hulpmiddelen en bijlagen. Doe er uw voordeel mee samen!

De regio Apeldoorn-Zutphen heeft de weg naar het handboek GOP 2.0 inmiddels gevonden en het model Convenant Gecombineerde Opleidingsplaats, als onderdeel van het handboek GOP2.0 in bewerking genomen.

Kennisdelen werkt : delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant