window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

GOP Flevoland op weg naar een erkenning

GOP-Flevoland op weg naar een erkenning

In navolging van de GOP Achterhoek en de GOP Apeldoorn-Zutphen maken we ons op voor opnieuw een gecombineerde erkenning van een groep van zorgorganisaties binnen de VVT in de regio Flevoland. Altijd spannend zo’n erkenningsvisitatie, na morgen weten we meer!

De voorbereiding om te komen tot een GOP-Flevoland (verder GOP-FL) is een leerrijke route die de zorgorganisaties op tal van onderdelen echt samenbrengt. En ervoor zorgt dat samen werken, samen ontwikkelen en samen realiseren in de regio concreet wordt.

Kennisdelen is en blijft een van de leukste zaken in mijn werkbare leven. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen, prachtig en van waarde. Als onderdeel van het landelijke programma Waardigheid en Trots in de regio bundelen we krachten om kennis te verspreiden over GOP.

Voel je uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de GOP-keuken en proef het voorgerecht, het hoofdmenu en het nagerecht in deze setting (https://lnkd.in/eNYtvgm).

Intussen wordt de kennis en kunde om samen een GOP te bouwen ook steeds completer (https://gop2025.nl). Nieuwsgierig? Vraag het handboek GOP dan op om zo kennis te nemen van de ins en outs van het GOP-concept.

Jan Hendriks

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant