window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

GOP AZ een feit

Home » GOP AZ een feit
Gecombineerde Opleidingsplaats Psychologen Apeldoorn Zutphen een Feit

GOP-AZ een feit!

Gecombineerd opleiden in de regio Apeldoorn-Zutphen

Op 24 februari 2020 ontving de bestuurder van de Zorggroep Apeldoorn het feestelijke bericht dat de opleidingserkenning voor de gecombineerde opleidingsplaats voor Psychologen in opleiding tot GZ Psycholoog (PIOG’s) in Apeldoorn-Zutphen een feit was. Het onderwijsinstituut RCSW geeft voor 5 jaar de opleidingserkenning aan een opleidingsgroep van VVT-organisaties, een VG-organisatie, een GZ-organisatie en een ziekenhuisorganisatie.

Met Zorggroep Apeldoorn als regiehouder van de gezamenlijke opleidingserkenning. Vandaag werd het bereiken van deze mijlpaal in de regionale samenwerking binnen de Ouderenzorg in het bijzijn van bestuurders bekrachtigd door de ondertekening van het GOP Convenant. Het bereiken van deze mijlpaal is slechts een tussenstap. Want met de ondertekening vandaag gaven de bestuurders ook het startsein voor versneld meer opleiden in de regio met de GOP-AZ als opleidingsversneller. Uiteraard met in alles de kwaliteit van opleiden voorop en blijvend oog en oor voor een goed leerklimaat. Met de zeer ervaren praktijkopleider Karin Ceelen – Lokker vanuit de Zorggroep Apeldoorn, als overstijgende opleider, gaat dat vast en zeker lukken, samen met de opleidingspartners in de GOP-AZ.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant