window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

GOP Achterhoek pakt door

Gecombineerde Opleidingsplaats Psychologen in opleiding tot GZ Psycholoog (PIOG’s)

GOP Achterhoek (GOP-AH) pakt door!

De GOP-AH laat de geboortefase achter zich en stapt met maar liefs 9 opleidingspartners uit 4 deelsectoren binnen de sector ZORG de volgende levensfase in. De geboortefase met 2 GZ Psychologen in opleiding (verder PIOG’s) in 2019 maakt plaats voor de groeifase in 2020 waarbij we vanaf september 2020 maar liefst 8 PIOG’s in opleiding hebben samen. Op weg naar 2025 groeien we door naar 12-16 opleidingsplaatsen per jaar. Met als ambitie GZ Psychologen als hoofdbehandelaar binnen de Ouderenzorg. De recente afspraak met GGNet in de rol van regiehouder binnen de GOP-AH is daarbij een waardevolle ontwikkeling.

www.gop2025.nl

Binnenkort is het handboek GOP-AH versie 2.0 (d.d. 010620) voor iedereen beschikbaar en terug te vinden op de website www.gop2025.nl die eind juni 2020 online is. Daar vinden geïnteresseerden alle ins en outs van het GOP-concept.

Unieke opgave

Binnen CAREAZ – opleidingspartner in de GOP-AH – ligt unieke opgave voor een GZ Psycholoog in de Ouderenzorg klaar en te wachten op bemensing. Wie durft?

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant