window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

Extra impuls tot opleiden GZ-psychologen

Competentiegericht opleiden van een GZ psycholoog

Psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog

In de wereld van opleiden, leren en ontwikkelen binnen de zorg is het gelukt om vanuit een ‘anders kijken, anders denken en anders doen’-perspectief een impuls te geven aan het opleiden van extra psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Met een gecombineerde opleidingsplaats (GOP) voor psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog is het gelukt om in twee jaar tijd van géén PIOG’s in opleiding naar zeven PIOG’s in opleiding vanaf september 2020 te komen. En in 2021 verder door te groeien naar meer dan tien PIOG’s in opleiding binnen de regio Achterhoek. Een regio die intensief wil samenwerken aan Duurzame Medische Zorg met een volwaardige plaats van de GZ-psycholoog als regiebehandelaar of hoofdhandelaar.

Het GOP-traject is een uitdagende leerreis waarin vooral ook het SAMEN leren werken aan de bouw van een netwerk-organisatie een bijzonder aspect van deze leerreis is.

De bevindingen van deze leerreis zijn voor iedereen beschikbaar – delen is het nieuwe vermenigvuldigen – en terug te vinden op https://gop2025.nl. Neem kennis van de reiservaringen, download het handboek EN durf te vragen.

Alvast een mooie leerreis toegewenst als je zelf van plan bent om dit avontuur in de regio met collega zorgpartners aan te gaan.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant