window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120365961-2');

De start van GOP Apeldoorn-Zutphen

Gecombineerde Opleidingsplaats Psychologen Apeldoorn Zutphen een Feit

GOP Apeldoorn-Zutphen is een recent voorbeeld van een gestart GOP-initiatief. Een GOP-traject kenmerkt zich als een bouwproject waarbij een 35-tal ontwerpcriteria het fundament van de GOP vormen. De ontwikkelingen van de GOP-AH (GOP Achterhoek) en de GOP-AZ (GOP Apeldoorn-Zutphen) zijn op deze website via berichten te volgen met tal van praktijkvoorbeelden over waarom, wat en hoe van deze ontwerpcriteria in de werk- en beroepspraktijk GZ Psychologie.

Het ontstaan van de opleiding tot GZ-psycholoog in de regio Apeldoorn-Zutphen.

In de regio Apeldoorn-Zutphen is de opleiding tot GZ-psycholoog bij meerdere zorginstellingen structureel ingebed vanuit een instellingseigen erkenning. Toch bleek dat alleen opleiden maar in beperkte mate antwoord bood op de capaciteitsvraagstukken die thans actueel zijn. In deze regio heeft men de instellingscompetenties om te komen tot opgeleide GZ-psychologen weten te bundelen tot een gecombineerde opleidingsplaats (GOP-AZ). Op deze wijze zet de regio twee troefkaarten in om steeds tijdig te kunnen blijven voorzien in de behoefte aan GZ-psychologen. In verschillende berichten die volgen op deze website en op onze LinkedInpagina beschrijven we de zoektocht om te komen tot bundeling van opleidingskracht in de regio.

Laat een reactie achter

Ga naar de bovenkant